It’s all about
good food

Voorgerechten


Carpaccio van Black Angus  € 12,75

Dun gesneden ossenhaas geserveerd met rucola, groene kruide dressing, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, olijven en Grana Padano kaas

Gerookte Zalm Duo   € 12,75
Een Zalmtartaar en gevulde Zalmbonbon

Hollandse Garnalen  € 13,50
Geserveerd op toast met een whiskysaus

Pastrami salade  € 10,75
Geserveerd met een vijgencompote

Gevulde Portobello  € 11,50
Met kruidig rundergehakt en gekruimelde Geitenkaas met een honingsaus

Frisse Kerriesoep  € 8,75
Met zure appel en room

Proeverij  € 14,75
Selectie van diverse bovengenoemde voorgerechten

Hoofdgerechten vlees

Tournedos €29,75
Geserveerd met diverse bospaddestoelen afgeblust met Cognac

Lamsrack in een Pannetje € 26,75
Geserveerd met een Rode Portsaus en mini tomaatjes

Kalfsentrecote Rosé € 24,75
Met een saus van Roquefort kaas

Ierse Runder Ribroast €24,75
Met een Rode wijnsaus

Eendenborst  € 25,50
In de pan gebakken met een marmelade van Bloedsinasappel en verse gember

Gevulde varkenshaas €22,50
Gevuld met bospaddestoelen overgoten met een saus van uitgebakken spekjes

Hoofdgerechten vis

Wilde Zalmfilet €22,50
Geserveerd met een romige saus van verse tuinkruiden

Oosterse Gamba’s €24,75
In een Pannetje met gewokte groenten en een zoetzure saus

Zwaardvisfilet €28,50
Met een crème van spinazie

Vegetarische gerechten

Voorgerechten

Carpaccio van Rode Bieten € 8,50  
Dun gesneden rode bietjes met een pittige salsa en een kaaskletskop

Mini Paprika’s €9,50
Gevuld met geitenkaas overgoten met honing

Soep van zongedroogde tomaten € 6,75
Met een wolkje kruidenroom

Hoofdgerechten

Quiche van spinazie en kaas € 17,75
Uit de oven gegratineerd

Portobello Trio € 19,50
3 Portobello ’s met elk een andere vulling

Penne Pesto €15,50
Penne met Pesto, Grana Padano kaas en een saus van ingekookte room.

Vier Seizoenen Keuzemenu à   € 35,00

Voorgerecht   € 8,25
Hoofdgerecht   € 19,50
Nagerecht   € 7,25

Keuzemenu voorgerechten

Carpaccio van Black Angus
Dun gesneden ossenhaas geserveerd met rucola, pestomayonaise, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, olijven en Grana Padano

Zalmtartaar
Op een bedje van zeewier

Soep Duo
Kerriesoep met appel en een soep van zongedroogde tomaten geserveerd met knoflook- kaasbrood.


Keuzemenu Hoofdgerechten

Varkenshaasmedaillons
Met een Bospaddestoelen-roomsaus

Ouderwetse Runderstoofpot
Geserveerd in een pannetje

Ierse Angus Biefstuk
Met een Mosterdboter

Botervis
Met een crème van spinazie


Keuzemenu Desserts

Chocoladebavaroises
Met verse slagroom

Oude Dame
Vanille ijs met slagroom en advocaat

Desserts specialiteiten


Parfait van gekarameliseerde Walnoten  € 9,75

Met een saus van rood fruit

Aardbeien soepje € 8,75
Met een sorbet van peer

Sticky Brownie  € 9,75
Geserveerd met karamelijs

Verse Vijgen €10,75
Gegratineerde vijgen met citroenijs en een saus van rood fruit

Huisgemaakte Kletskop €8,50
Van karamel met boeren roomijs

It’s all about good coffee